Pizzasnegle

Vi har årsdag

22016624_10212681400966704_1882548036_nSådan ser man forresten ud, når man 1) er meget begejstret, 2) skal have styr på hår, flag og smil imens man 3) får overbalance. Det kender vi jo alle. Grunden til min begejstring er simpel, det er nemlig idag, 4 år siden, helt præcist d. 30.09.2013, at jeg udgav mit første blogindlæg. Hvilket betyder, at vi idag har årsdag bloggen og jeg.

Jeg kan huske det var med et nervøst sind, at jeg klikkede udgiv på mit første indlæg. Det var her min blogrejse begyndte. Dengang havde jeg ingen forventninger til, at bloggen skulle blive det den er idag – og det tror jeg har været min bedste drivkraft, at jeg altid har blogget, fordi lysten har været der, med undtagelse af de tre måneder jeg holdte pause selvfølgelig. Forleden læste jeg mit første indlæg igennem, og blev egentlig overrasket over, at jeg allerede dengang skrev, at sundhed handler om at elske sig selv. Jeg husker det som, at den holdning kom snigende løbende, som bloggen voksede, og mit syn på sundhed blev bredere. Men det varmede at læse. Du kan forresten læse hele indlægget her.

Bloggen har givet mig meget, noget jeg før har skrevet om. Alligevel er det bedste af det hele, at jeg har nogle fantastiske læsere der støtter, deler og ikke mindst læser med, mange dagligt. Det gør mig virkelig glad. Derfor har jeg også valgt at dedikere, om man vil, det her indlæg til jer. Måden jeg har gjort det på, er ved at tage jer med ned af memory lane, og har fundet nogle af jeres favorit indlæg frem, mon i kan huske dem alle?

Først skal vi i køkkenet. De koldhævede boller var en af de første opskrifter jeg postede, hvilke siden er blevet bloggens ultimative bestseller. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg selv har lavet dem eller fået billeder af at i har lavet dem. Det gør mig så glad når i deler. Billedet her er tilbage fra første gang jeg lavede dem, hvilket var da jeg boede på Frederiksberg første gang, tilbage i 2013.

koldhaevede-boller0Men generelt har i været glade for bagværk her på bloggen. Hvorfor både gulerodsbollerne og squashbollerne også er blandt jeres mest læste indlæg.

Så var der dem om mine brystoperationer del 1, del 2 og del 3. Hvilke var byggestenene til at bloggen også tog en ny og mere personlig drejning. Det var nemlig her jeg for første gang åbnede op for en personlig side af mig selv. Jeg havde egentlig ikke haft tanker om at historien skulle deles på bloggen, men det blev den. Mest af alt fordi, at jeg ikke følte jeg kunne prædike om at elske sig selv, uden selv at fortælle min historie. Heldigvis tog i rigtig godt imod den, og tak for det!

13823430_10208659335977593_564451100_nEfterhånden blev bloggen også et mere personligt univers for mig, og kort efter ovenstående indlæg kom et andet indlæg, som også var meget grænseoverskridende for mig at dele. Dét tog i også hjertelig godt imod. Indlægget var det om dengang jeg fik af vide at jeg ikke kunne få børn. Hold nu op i var søde!! #sammenbrydervitabuet

Selvom bloggen fik et mere personligt præg, var der stadig plads til opskrifter, og den svampede banankage er også en af jeres yndlings. Eftersom opskrifterne generelt var populære, besluttede jeg mig for, at der skulle være en let og overskuelig måde at finde gamle opskrifter frem på. Derfor opstod Bloggens kogebog. Det lader til den bliver hyppig brugt, og en af de andre opskrifter der oftest bliver klikket på, er mors porre-pastaret. I har det med at elske mors mad!

Tilbage i det personlige univers, var der det hvor jeg skriver om, at jeg dater som også skabte en del nysgerrighed, og som også hurtigt røg op på en top plads blandt læste indlæg. Desværre har jeg ikke haft held i det der dating endnu, som jeg også for nyligt skrev om – det var i også ret vilde med. I er så nysgerrige 😉

Så var der det hvor der var noget jeg skulle fortælle jer. Det indlæg var jeg dæl-dulme også spændt på at dele med jer. Det var her jeg skulle fortælle jer, at jeg var startet op som selvstændig klinisk diætist. At tage skridtet har jeg aldrig fortrudt, og at kunne gøre en forskel, og være min egen chef samtidig, det er virkelig fantastisk!!

Der var også det hvor jeg smækkede min mås op i stor format og skrev “undskyld farmor”. Min farmor er en af mine trofaste læsere her på bloggen, hvorfor jeg også følte et undskyld til hende var på plads, for at smide min mås op på hendes skærm og skrive “røv og nøgler” som overskrift.

17965774_120332000211042316_1348746626_nSidst men ikke mindst, så var der det hvor jeg skrev, at jeg var tilbage. Efter tre måneder væk fra bloggen, blogverdenen og mine bloggerpiger kunne jeg ikke mere. Jeg savnede det hele, og ikke mindst, så savnede jeg at skrive. Jeg er glad for at have holdt pause, men jeg er endnu gladere for, at være tilbage. Tusind tak fordi i følger med i mit blandede univers! Jeg har kun én sidste ting at sige og det er, at jeg glæder mig til mange flere årsdage med bloggen og jer.

22091572_10212693745955321_1462153270_n

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pizzasnegle