Det her tager jeg med mig #uge39

oktober 2, 2017 0 Af Sunderehverdag

22192794_10212717958080609_685739091_nEt par punkter jeg har lært, eller ting jeg har mindet mig selv om, i uge 39, som jeg vil øve mig på at huske fremad, og som jeg derfor også lige vil dele med jer.

  • Hvor vigtigt det er, at tale om det der presser. En ting jeg jo godt ved, men lige minder mig selv om. Tal om det, stort som småt. Nu er det ikke fordi jeg skal opfordre dig til at slynge lort ud til højre og venstre, bare fordi du har haft en dårlig dag, men jeg mener oprigtigt, at er der nogen der generer dig så tal! Er der noget der giver dig uro indeni og ondt i maven. Så tal om det. Det er ikke sundt at gå med tingene alene. Det mindede jeg lige mig selv om, efter en vagt på mit frivillige arbejde sidste mandag.
  • Min venindes ord, om fyre, dating og følelser “Det altid drengene: “Du har alt for mange følelser”…. Nej. Måske har jeg også bare behov. Vi vil jer ikke altid HELT VILDT MEGET. Måske er vi også bare ude efter det, i har brug for”. Jeg tager det med mig, at det er virkelig rart at høre, at man ikke er alene om at have fået smidt den sætning i hovedet, den med følelserne, og bagefter stået med tanken “Jamen, jeg troede egentlig bare vi havde det sjovt i hinandens selskab, hyggede os, og tog en dag af gangen, agtigt!???”. Åbenbart ikke.
  • At lægge telefonen fra mig. Det er noget jeg har tænkt over længe. Det handler ikke bare om telefonen, men skærme generelt. Jeg har selv en ubeskrivelig dårlig vane der går på at sjofle fra den ene skærm til den anden, men det skal stoppe nu, eller, det skal der skæres ned på nu. Så det arbejder jeg på. Blandt andet ved at spørge mig selv, om det jeg lige vil tjekke på min telefon, virkelig ER vigtigt nu, eller om det kan vente. Før har jeg også brugt det at sætte min telefon på fly. Lægge den væk fra hvor jeg sidder eller ganske simpelt slukke den. Har i nogle gode fif til at vænne sig af med at tjekke skærmene så ofte, så del dem endelig!
  • At man bare ikke kan stole på, når cykelhandleren kl. 8.30 siger “Ja ja, din cykel er færdig kl. 11.00, intet problem, vi ses der”. Du er heldig hvis den er færdig kl. 12.00…
  • Netflix anbefalinger og en masse gode af slagsen!