Kan man være venner med sin eks?

Er det nu du skal finde den eneste ene?

tenorVar den overskrift jeg læste på en af DSB’s elektroniske tavler i S-toget. Shit har jeg travlt? var den tanke der løb gennem mig alt imens mine øjne blev større og større. Jeg blinkede hurtigt og kiggede væk, det gad jeg egentlig ikke at skulle tage stilling til lige nu. Eller rettere, jeg gad ikke, at blive udfordret af idealet, ikke lige nu. Idealet handler ikke kun om krop, det handler også om familieliv, bolig, arbejde og meget mere. Der er idealer indenfor alle områderne. Idealer som vil prøve at udfordre dig, puffe til dig og bore sig ind og rode ved nogle af de områder du føler vakler bare en lille smule. Det er det idealet er sat i verden for. Da jeg læste overskriften Din alder afslører: er det nu du skal finde den eneste ene? vidste jeg med det samme, at læste jeg videre, og stod der noget med, at ja det er nu Nadja, så ville jeg sgu blive lidt ramt her midt i mit ellers glade singleliv, og det havde jeg ikke lyst til. Derfor var der noget i mig der sagde STOP, HOLDT, KIG VÆK. Tak indre stemme.

Det er langt fra altid det sker, at jeg modstår en af de der Er det her dig…??!?!?! overskrifter. For hallo, vi er jo pisse nysgerrige. Det er jo derfor de laver de overskrifter, fordi de ved, at de lokker læsere til. Det er vist at overskrifter der starter med Sådan, trækker flere læsere til, no shit. Jeg kan bare ikke lade hver med at tænke, hvor mange negative tanker sådan en artikel kan avle. Havde jeg nu læst videre, og læst at det er NU jeg skal finde den eneste ene, så var der da et eller andet i mig der ville vækkes. Tanker som Okay, jeg HAR travlt. Amen jeg er jo glad som sinlge. Jeg har ikke travlt, nå jo det har jeg! Skal jeg så hente tinder igen? Eller spilder jeg tiden endnu mere ved det? Hvad nu? Åh gud. Jeg gider ikke have travlt. Lige om lidt er jeg 30. Og hvad så egentlig? Nå jo jeg HAR travlt det sagde artiklen og en eller anden forsker tankerne havde helt sikkert myldret rundt, og mine egne Du har ikke travlt slap af og nyd livet tanker var blevet trumlet ned af JO DU HAR tanker, alt imens jeg sikkert glemte at stå af på den rigtige station fordi jeg havde travlt med mit tankespil…

Grunden til at jeg ved, at overskriften var udfordrende for mig, er fordi jeg ved hvor meget tid og energi jeg har brugt for, at finde mig til rette i singlelivet. Jeg har været single længe(!) men det er ikke ensbetydende med, at det altid er lige let. Jeg ved derfor, at familielivet er et punkt hos mig, der let kan trikkes. Jeg ved godt, at jeg ikke har travlt, og det er jeg overbevist om måske 80% af tiden, men de 20% kan let fremprovokeres til at tro, at jeg skal skynde mig at finde mand, lave børn, få hus og hund. Måske det også er på grund af det her, at jeg til tider kan føle jeg har travlt. Men alligevel. De 20% skal bare lige slappe af engang, for jeg er glad hvor jeg er 80% af tiden, og det er trods alt det vigtigste.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man være venner med sin eks?