Følelsen af usikkerhed

Hårfjerning der nede

22323350_10212756029072360_1782828482_nDet her indlæg er et af dem min far ikke behøver læse med på. En lille servicemeddelelse far, så kan du kan nå at trykke væk nu. For, nu skal vi snakke om noget, som jeg længe har ville dele med jer, men bare ikke lige har haft modet til, endnu. For det er lidt grænseoverskridende at skrive om, det er noget jeg snakker mere end åbent omkring, når jeg er sammen med mine veninder, og i læsere er jo også en slags veninder, så nu gør vi det. Udover det er vi jo mange der skal igennem det hver uge eller måned, afhængig af hårvækst og, kan jeg kalde det, sippethed uden at fornærme nogen. Jeg teasede om det i det her indlæg, det er selvfølgelig intim hårfjerning jeg taler om.

Så det skal handle om hårfjerning, dernede, på vulva (som det åbenbart hedder på latin). Der er jo virkelig ikke noget pænt ord for den, fissen, missen, fjamsen (aldrig forstået) eller tissekonen. Så vi kalder den vulva, og det synes jeg egentlig er et ret fint ord. Jeg har personligt altid hadet at holde orden på vulva. Skrabere er bare vildt uhandy, og den akavede position gør det ikke ligefrem nemmere. Voksfjerning var jeg skeptisk med, altså, det er dernede vi snakker om. Så hørte jeg, at kønsbehåring er med til at øge følsomheden ved sex, så måske man bare skulle lade det gro? Der er jo ingen regler om, at man SKAL fjerne hårene dernede. Jeg har også læst noget om, at kønshår kun bliver op til tre uger gamle, mens hårene på hovedet bliver op mod 7 år, så de er vel selvskiftende (eller hvad man siger). Hvad gør i?? Jeg har det nu bedst med, at fjerne dem, dog var skraberen blevet et no go for mig (det simpelthen for besværligt, og jeg synes resultatet er halvhjertet), og voks havde jeg for længst også afskrevet, men så nævnte min veninde sugaring. Sugaring er en 100% naturlig metode at fjerne hår på, og det er en form for voks, men som navnet antyder bruges sukker, fremfor voks, og det gør behandlingen så meget mere skånsom for din hud. Det er nu jeg lige pointerer, at det her indlæg ikke er sponsoreret eller noget som helst. Det er ren personlig anbefaling.

Da min veninde fortalte mig om sugaring stod spørgsmålene i kø, men hun besvarede dem uden jeg nåede at sige et ord 1) Det gør slet ikke så ondt som man forestiller sig – det kan mærkes, men det er ikke ulideligt. 2) Det er grænseoverskridende ja, men hende jeg kender får det til at virke som det mest naturlige i verden. 3) Du kan jo altid gå tilbage til skraberen, hvis du ikke bryder dig om det, men jeg fortæller dig, du bliver afhængig, fortalte hun.

Og ja, jeg er blevet afhængig!

Derfor bliver jeg nødt til at dele min erfaring med sugaring det med jer, og især med jer, der ligesom jeg, hader at barbere vulva (vi må da være flere om at synes det er træls???). Sugaring er guld værd, og jeg har brugt det i lidt over et år nu vil jeg tro. Om det gør ondt vil jeg næsten lade dig om at finde ud af, for min erfaring kan du sikkert ikke bruge til så meget, og heller ikke min venindes. Jeg får af vide at vi er lidt atypiske, fordi vi ikke synes det gør ondt. Men dengang jeg fik vokset ben synes jeg også det var som at blive nusset, så det kan i jo sammenligne med, jer der får vokset ben. Eller også, er hende jeg går hos bare exceptionelt dygtig. Uanset hvad, anbefaler jeg alle det, og udover det har jeg oplevet mindre hårvækst og du skal kun tænke på det hver 4-8 uge (afhængig af hårvækst selvfølgelig), benene og armhulerne kan også ordnes i samme omgang. Og så er jeg vild med, at det er organisk. Så alt i alt, et kæmpe 5 tal herfra (på en skala fra 1-5 selvfølgelig). Er der nogle af jer, der har erfaring med sugaring?

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

6 kommentarer

 • Frederikke

  Er der et sted du kan anbefale? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg går selv hos min veninde, som er uddannet sugarbehandler, og som ha mange års erfaring – hun er virkelig grundig og dygtig – et rigtig godt sted hvis man er lidt usikker og nervøs første gang- så hende kan jeg anbefale, men man skal SMS til hende for booking. Derudover ved jeg at hende som har uddannet min veninde lige har åbnet egen klinik på Frederiksberg – City wax- hun er en af Danmarks mest erfarne behandlere i sugar, wax og threading😊 jeg har ikke selv været der, men jeg er sikker på at hun er dygtig. Der er flere klinikker som tilbyder det, men man skal være opmærksom på om det er “ rigtig” sugar ( dvs 100% naturligt og organisk produkt) eller om det er “sugarwax” som er mere et blandings produkt, de tilbyder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Godt indlæg, jeg har længe gerne ville prøve sugaring 🙂 Hvor lange skal ens hår være dernede, første gang man bliver vokset? Jeg har nemlig bare ladet det gro i et halvt års tid haha, så der er rimelig meget hår nu.
  – og hvordan føles det i perioderne imellem du bliver vokset? Jeg har nemlig hørt fra nogle, at det godt kan være lidt træls at man skal vente et stykke tid med at blive vokset igen, hvis man f.eks. gerne vil have sex med en i slutningen af perioden (så er hårerne lidt for lange)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt du synes om indlægget! 🙂
   Hårene skal være mellem 0,5-1 cm. Min erfaring er at de ikke skal være for lange, men det er kun fordi, at jeg synes det kan nive når hun trækker sukkermassen henover. Der går så ret lang tid, før jeg egentlig ligger mærke til hårene, eller at de begynder at genere igen, fordi resultatet bliver så fint, og fordi du (i modsætning til når du skraber) får hele håret med ud. Jeg har dertil også oplevet mindre hårvækst, fordi det er som om alle hårene ikke vokser ud på samme tid – ved ikke om der er hold i det, men føler jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg bruger voks fra Hevi sugaring og vokser mig selv “dernede”, på benene og under armene. Sugaring er virkelig godt og er meget nemmere at vaske væk efterfølgende, da det opløses i varmt vand!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du vild, at du kan det. Det må jeg sige, jeg tror at jeg ville finde det virkelig besværligt hvis jeg selv skulle gøre det 😀 Og rigtig god pointe med “rengøringen” bagefter, det er nemlig så nemt at få vasket væk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Følelsen af usikkerhed