Livet er én stor rutine

Hvis jeg skal være ærlig så (part 2)

22547577_10212806983706194_889272909_nEr jeg træt af regn. Undskyld, dårlig start med noget negativt, men det var det første jeg tænkte på.

Noget positivt derimod er, at jeg er sådan helt paf (på den gode måde) over, at bloggen i gennemsnit har kunne have så mange besøg om dagen i min bloggerpause. Jeg har faktisk sådan virkelig optur over det. I ER FANTASTISKE.

Forstår jeg virkelig ikke, at det sidste minut når man vasker tøj, uden undtagelse, altid er længere end alle de andre minutter.

Er jeg imponeret over, at det kan være SÅ svært, at finde en forlængerledning der er længere end 1,5 m OG har mere end ét stik.

Forstår jeg mig ikke på politik. Bum.

Synes jeg det er for vildt, at jeg (7-9-13) ikke har fået stjålet en eneste cykel mens jeg har boet i København (7-9-13 igen). Det jo for vildt. Burde lige tjekke at den stadig står der, efter at have skrevet det her.

Forstår jeg ikke, at tiden kan gå så stærkt når man er på de sociale medier, især instagram. Man sætter sig lige 5 min (tænker man) BAM så er der gået 20 min, hvis ikke mere. Altså helt ærligt.

Kan jeg anbefale ALLE (piger) at få ordnet alt hårfjerning ved sugaring. Det, er, genialt! Der kommer snart et uddybende indlæg om netop dette – stay tuned!

Har jeg aldrig købt kondomer. Det kom over mig da jeg talte med en veninde for noget tid siden. Om sex, og prævention.

Synes jeg vi smiler for lidt til hinanden. Altså når vi går forbi hinanden på gaden, selvom vi ikke kender hinaden.

Har jeg dårlig samvittighed over, at jeg ikke gik tilbage og hjalp kvinden, jeg så vælte sidelæns på hendes elektriske rollator. Til gengæld fik hun hjælp af 5-7 andre på under 30 sekunder.

Er jeg overrasket over, at det kan lade sig gøre, at vælte på en elektrisk rollator…

Blev jeg lidt glad indeni, den mandag hvor min arbejdsplads havde stillet tre kander kaffe frem, og ikke kun de normale to. Så ved man det er mandag.

Har jeg aldrig være på blinddate, men synes det kunne være vildt sjovt.

Glæder jeg mig hvert år til efteråret, fordi det er tid til lag på lag tøj, stearinlys og lyskæder.

Læs også: Hvis jeg skal være ærlig så (part 1)

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

8 kommentarer

 • Julie

  Tak for et ærligt indlæg og en dejlig blog! Jeg har et spørgsmål, og det kan godt være, at det er for bredt, eller tager for lang tid at svare. Sagen er den, at jeg er tidligere anorektiker og døjede med sygdommen i lidt over 4 år. Jeg er kommet så godt videre, man nu kan, og mit kropsbillede er blevet en hel del bedre. Dog hænger jeg stadigvæk rigtig meget fast i rutinepræget spisning og min “gamle” kostplan. Da jeg var på sygehuset udarbejdede en diætist først en kostplan, jeg skulle tage på af, og derefter en “hold vægten” kostplan. Den sidste kostplan kan jeg ikke rigtig slippe, og det er svært for mig at deltage i sociale arrangementer hvor man f.eks får dessert, eller boller til eftermiddagskaffen, hvis det ikke står på min kostplan. Heldigvis vejer jeg ikke eller måler min mad af mere, som jeg gjorde førhen, men det irriterer mig alligevel, jeg ikke bare kan spise “normalt.” Har du et fif eller to til hvordan det måske kan blive lidt nemmere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Julie,

   Tusind tak for din kommentar! Og først og fremmest, virkelig sejt du er så ærlig.
   Det er svært at give et par fif, da netop “normal spisning” kan være svært at nå til efter en spiseforstyrrelse, og det er meget individuelt hvad der hjælper. Jeg tror egentlig slet ikke det handler om måltiderne og maden, men derimod tankerne herom. Måske forbinder man mad og måltider med kalorier, og kalorier med at tage på, fordi fokus i så lang tid har været sådan. Men i stedet skal man måske se måltidet som noget lækkert, rart, nydelse og vigtigt. For maden er vigtig. Du må meget gerne skrive en mail til mig, hvis du har brug for at snakke mere om det, og så kan vi se om jeg kan hjælpe dig på anden vis 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine MK

  Ej hvor pudsigt. Sidder netop og googler og overvejer sugaring for tiden. Glæder mig til update herom!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingen blinddates her heller, puh, bare tanken altså 😀 Og politisk interesseret på høj niveau bliver jeg heller aldrig. Og lige akkurat det der med vasketøjet, er faktisk også et af mine største mysterier. Det er fandme som at se græs gro, at den skifter fra 1 minut til 0. Seriøst, tror skaberne bag det, har grint sin røv i laser og timet det til 3 minutter :p

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, åh hvor er det fantastisk at du kan relatere til flere, især den med vaskemaskinen. Jeg tror du har ret, de har grint SÅ meget! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna M

  Jeg bliver nysgerrig på hvorfor du skriver at du ikke forstår dig på politik? 🙂 Jeg tænker at alle mennesker har ret og plads til at have holdninger?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det egentlig et godt spørgsmål. Jeg har nok ikke tænkt det i forhold til at alle skal have lov at have en holdning, for selvfølgelig skal vi det. Men punktet kommer nok af, at jeg er ekstremt dårlig til at følge med i hvad der rører sig på de politiske områder (hvad er oppe nu). Så når der bliver snakket om politiske emner, er jeg blank. Fordi jeg ikke følger med i hvem der står for hvad, hvad det præcist er de står for og hvorfor. Når det så er sagt, har jeg selvfølgelig altid en holdning til de forskellige emner, ved bare ikke altid hvor jeg skal placere mig. Hvis det giver mening 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet er én stor rutine