Søndagsensomhed

Min anonyme læser #1 Opslugt af medierne

At være et uafhængigt menneske med helt normalt selvværd, der pludselig indser at være blevet opslugt af medier, bloggere, idealfortalere, sociale medier, onlinedating etc., men ikke ramt fordi jeg altid er enig, men derimod mange gange uforstående, nogle gange forarget over hvorfor det er nødvendigt at tale om at det er OK at have lidt ekstra på sidebenende?, Ja eller Nej til online dating?, At du skal gå i det tøj du føler for? Eller at man bare skal acceptere den man er?
Som jeg føler, burde være en helt almindelig tankegang, hvordan kom vi der til?

Ligger bedømmelsen af ’’idealet’’ hos medierne, der til tider måske bruger en lidt for tynd model, der med stor sandsynlighed også er Photo shoppet, selvom det i virkeligheden ikke burde spille nogen rolle, i det at vi jo godt ved, at det ikke er virkeligheden?

Eller ligger den hos bloggerne der mange gange er den store stemme, eller fortaler i den anden retning om ’’fuck idealet’’? For som nævnt, ved vi jo et eller andet sted godt, at det vi ser, det som bliver brugt til fange vores blikke, ikke er virkeligheden, alle og jeg mener alle har mennesker omkring sig der holder af en præcis som den man er, uden undtagelse, men er det nok? Søger vi en anden form for accept? Anerkendelse? Måske en status?

Eller ligger den rent faktisk hos os selv? Er det os selv der ikke længere kan sortere i mængden af information og ydre påvirkning, for så at vende det til en indre påvirkning i os selv?

Vi er alle lige elskelige, på alle vores forskellige måder, hvem dømmer? Det gør vi.

Læst i dag: 27% af alle personer der onlinedater er i et parforhold, hvad er det vi søger? Tallene lyver ikke, men lyver vi for os selv i håb om bekræftelse fra fremmede?22237232_10155820393357276_1974657262_n-2
Er der for mange valgmuligheder ved de nye datingformer? Det jeg selv er kommet frem til er, at vi måske ikke vælger den person som passer bedst til os for ham/hende har vi muligvis sorteret fra på bagrund af et dårligt opløst billede uden filter? Men havde vi derimod mødt personen i det virkelige liv, samt turde tage initiativet til at tale med personen, havde vi så stadig søgt samme bekræftelse via sociale medier og dating app’s?

Ikke derved sagt, at nogle medier og bloggere ikke hjælper flere hundrede mennesker ved at udstille dem selv, hvilket er modigt da jeg kan forestille mig det ikke altid er som at spise et jordbær med chokoladeovertræk.

Hvorfor læser lige netop du diverse blogs? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagsensomhed