Mine skævheder

Datingapps får det værste frem i mig

23585357_10213044175795848_157539888_oNogle gange rammer søndagsensomheden bare en på en lørdag, eller en onsdag, og så henter man tinder, og finder ud af, hvor et helt igennem nederen menneske tinder egentlig gør en. Eller, det var sådan jeg fik det den lørdag, hvor ovenstående skete. Jeg har skrevet om søndagsensomheden før, og også skrevet, at jeg så vidt muligt dealer med den, og at det er undtagelsen fremfor reglen, at den opstår. Alligevel, sker det altså nogle gange at den opstår. Det er helt almindeligt og helt ok. Når det sker, så ender jeg med Netflix og en pose bland selv slik, og denne lørdag også med Tinder. For første gang i jeg ved ikke hvor lang tid downloadede jeg den populære app med tankerne Nå men man kan da altid lige se om tingene skulle have ændret sig derinde, eller om alt stadig bare er lutter lagkage, og match der ikke skriver eller svarer. Jeg fandt ud af, at det eneste nye på Tinder, var en ny funktion, hvor man kan se alle en persons billeder uden at gå ind på selve profilen, men bare ved et enkelt klik til højre.

Så det fik jeg ikke noget ud af. App’en eksisterede i omkring 4 timer på min telefon, før jeg fik nok, og ikke kun af app’en, men også af mig selv. Datingsider, og især Tinder, får virkelig det værste frem i mig. Jeg bliver kræsen, virkelig kræsen. Samtidig er de/den alt det jeg ikke vil. Jeg vil ikke falde for et billede, opsat og særlig valgt til at fange dit blik. Jeg vil ikke vælge fra på grund af en afstand, alder eller sågar et navn. Jeg vil falde for personligheden, udstråling og smilet, og alt andet skal være ligegyldigt.

Mine tanker under swipeningen forløb nogenlunde sådan her “han ser da sød ud, ugh 35 år, nej tak. For kort hår, nej. Føler den for meget, orker jeg ikke. At kysse en kvinde på dit Tinder billede er bare dumt, nej tak. Michael ser sød ud (swiper til højre). Næste, kan ikke udtale hans navn, dårlig start, det blev et nej. Er det hans baby? Tør ikke tage chancen. Nope. Niks. Nej.”  Og… så… videre… Tinder gør mig kræsen, og dét bryder jeg mig ikke om. Og når jeg så senere på aftenen matcher med ham den søde Michael, er der så nogen der skriver? Nej. Jeg forstår ikke konceptet, og hvor var det dog noget andet dengang, hvor Tinder var det nye.

Så indrømmelse, Tinder har været eksisterende på min telefon i 4 timer for nylig. CONFFESION, selvom jeg skrev her, at det var slut. Men til jer kvinder derude, der stadig holder fingrene væk, kan jeg fortælle, at der ikke er noget nyt under solen, ikke andet end den nye funktion med billederne, og så noget med nogle smileys jeg ikke rigtig nåede at forstå. Men ellers er alt som det plejer, og jeg vil indrømme, at det ikke hjalp min søndagsensomhed. Det gjorde det derimod at hygge mig i mit eget selskab. Med fodbad, ansigtsmaske, at danse rundt til backstreet boys og at spise en masse chokolade.

Det her indlæg er skrevet for nogle uger siden, og kan afsløre for den nysgerrige, at Tinder ikke har været downloadet siden heller. Jeg vil også gerne pointere, at jeg på ingen måde ser ned til dem der benytter sig af Tinder, eller andre dating apps for den sags skyld. Det skal hverken ses som en løftet pegefinger eller konstatering om, at alle der benytter dating apps er kræsne og dømmende personer, jeg kan bare mærke, at de sider får det værste frem i mig, og dét bryder jeg mig ikke om. Men jeg er da også lidt nysgerrig på, om jeg er den eneste der føler, at jeg ændre attitude når jeg bruger dating apps?

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

2 kommentarer

  • Nu er jeg i et forhold, så har ikke brugt datingapps et stykke tid, men kan virkelig godt huske det. Man bliver SÅ kræsen. Og samtidig brød jeg mig ikke om, at fyrene faktisk sad og vurderede mig på samme måde. For hvad nu, hvis det jeg havde valgt at putte på min profil ikke var godt nok. Så fik jeg ikke nok svar eller matches blev jeg ud over kræsen også usikker af det.
    Jeg tror godt det kan lykkes at finde en på app eller datingside. Det har jeg set eksempler på. Det virkede bare ikke for mig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kan også sagtens nikke genkendende til, at man selv føler man bliver vurderet på samme måde. Det er noget mærkeligt noget, og jeg er glad for at høre, at jeg ikke er den eneste der oplever at blive kræsen! Men som du skriver, tror jeg bestemt også, at det kan lykkes at finde kærligheden derinde. Dejligt at læse, at du fandt en anden måde der virkede for dig <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine skævheder