8 gode grunde til at hoppe i bikinien

Hvis jeg skal være ærlig så… (part 3, i 9200 meters højde)

23315771_10212976342380055_1651838978_nDet er forresten sådan smilet ser ud, når man er fremme efter næsten 10 timers rejse! Tankerne får om noget frit spil på en 5,5 timers flyvetur, især, når man har være så smart at pakke sin bog ned i kufferten fremfor håndbagagen. Derfor brugte jeg tiden på at tænke, og det gav anledning til tredje udgave af ”hvis jeg skal være ærlig så” indlæggene, læs part 1 her og part 2 her.

Synes jeg det var lidt tarveligt af den person der havde valgt at medbringe en kålsalat i flyveren (vi var så heldige at flyve mens der var catering-strejke, så man skulle købe eventuelt frokost i lufthavnen).

Ville jeg ønske, at cyklister og fodgængere ville passe lidt mere på.

Kan jeg ikke lide marcipan, hvilket jeg synes jeg skjulte meget godt forleden da jeg var til konfekt event og skulle smage på 8 forskellige typer marcipan.

Ønskede jeg brændende, at jeg skulle bruge briller som lille.

Både fascinerer og skræmmer teknologien mig engang imellem (for eksempel at fly kan flyve, og at biler snart kan parkere ved tankernes kræft).

Savner jeg allerede jordbærsæsonen.

Er jeg dybt imponeret over, at mine bedsteforældre snart har krondiamant bryllup.

Undrer jeg mig over, om der ikke er en grænse for, hvor unge pizza-bringerne må være.

Har jeg ondt af den dreng jeg mødte to gange på min løbetur forleden. Han var pizzabud, omkring 16 år, og kunne ikke finde vej på Frederiksberg.

Havde jeg en periode som ung, hvor jeg gerne ville være plastikkirurg (i dag er jeg virkelig glad for jeg ikke gik den vej).

Er jeg i gang med en lydbog jeg aldrig troede jeg ville komme igennem. Den hedder glæden med skeden, og jeg kan anbefale alle kvinder (og mænd hvis det har interesse) at læse/lytte den.

Har jeg aldrig røget en smøg.

Læser jeg ikke blogs.

Er jeg positivt overrasket over, at børnene på flyet først begyndte at spørge i kor og på stribe “Hvornår er vi der mor (eller far)? efter 4 timers flyvetur, jeg begyndte at spørge mig selv efter ca. 3 timer.

Har jeg aldrig set Star Wars.

Forstår jeg ikke hvad der blev af tegnefilm på flyveture?

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 gode grunde til at hoppe i bikinien