Datingapps får det værste frem i mig

Jeg har aldrig

23730730_10213075782545997_832643070_o…prøvet at blive anholdt – okay, den er måske også lidt ekstrem, men så lad mig vende den om, gjort noget jeg kunne blive anholdt for. Jeg anses nok lidt (læs: meget) for at være regelrytteren der også altid venter for rødt #dingsen

…kysset en kendt. Kunne da ellers være meget sjovt at prale af. Jeg har kostvejledt en kendt, men det har jeg tavshedspligt omkring, så ja.

…været til udpumpning. Havde måske været oplagt dengang jeg lå i en grøft på en mørk landevej. Heldigvis med venner omkring mig der fik ringet til min mor som hentede mig. I min optik blot lige for at komme hjem og spise lidt chips og så møde mine venner i byen igen. Der har vi vel alle været en gang eller to.

…set star wars.

…haft et one-night-stand. Ikke sådan rigtig i hvert fald. Det vel ikke et one-night-stand hvis det er en man kender, eller hvad, hvor går grænsen?

…købt kondomer. Ikke at jeg ikke har beskyttelsen på plads, men jeg føler måske, at det er hans ansvar med kondomerne, og det skammer jeg mig faktisk lidt over. Det jo ikke en selvfølge, og burde man egentlig ikke altid have liggende?

…prøvet det gyldne tårn, og jeg kommer heller aldrig til det. Jeg har ikke tal på hvor mange der har forsøgt at få mig med derop, men det er efterhånden en princip sag.

…røget. Måske fordi mine forældre aldrig har lagt skjul på, at de ikke havde noget problem med hvis jeg prøvede. Så er der jo ikke rigtig noget udbryderkonge i det.

…fået stjålet en cykel i københavn. 7-9-13. Selv da jeg for nylig kom hjem fra ferie efter en uge, så stod min cykel stabilt hvor jeg havde efterladt den på Falkoner Alle.

…været på dobbeltdate. Men jeg tænker da, at det kunne være så sjovt! Dobbeltdate, par-date, er det det samme?

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

2 kommentarer

  • Åh Gud – havde helt glemt den leg 😛 Den tager sig lige tilbage til folkeskole- og gymnasietiden!
    God weekend!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Haha ja lige præcis. Den har helt sikkert underholdt i mange frikvarterer og til mange fester! Dejlig weekend til dig også ☺️🙏🏼

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Datingapps får det værste frem i mig