Kan mænd have kropskomplekser?

Jeg har pakket min kuffert med

skaermbillede-2017-11-02-kl-20-11-451// RevitaLash vippe serum 2// Nike kasket 3// Bamboo hårbørste fra BodyShop 4// Moroccan Argan Oil til håret 5// Exuviance ansigtscreme 6// Nivea bodylotion 7// Hårbånd fra Everneed 8// Personlige vitaminer fra Zentabox 9// Adidas Sports BH 10// Birkenstock sandaler

Imorgen rejser min familie og jeg til Gran Canaria og jeg glæder mig pjattet meget. Vi har brug for bare at være sammen, ikke at skulle tænke på hverdag, regn og blæst, praktiske ting, vasketøj og jobs, men derimod vil vi kun bekymre os om hvilken is vi skal spise idag. Og hvis du sidder med tanken, nej, man bliver aldrig for gammel til at tage med sine forældre på ferie.

Tilbage til min kuffert, så er tre ting jeg altid har med mig, uanset om det handler om én overnatning eller syv 1) min hårbørste, 2) min ansigtscreme og 3) min vippeserum (jeg er blevet afhængig, og kan virkelig anbefale RevitaLash som jeg har linket til). Når det handler om ferie, så er de grimme Birkenstock sandaler bare et must (vi ved jo godt, at du synes de er behagelige, selvom du hader dem for udseendet). Håret forkæles med olie hver dag, og nu hvor jeg skal ned og torturerer det med sol og klorvand, skal det gerne være mere end den normale klat på størrelse med en ært. Om dagen beskyttes håret med en kasket, og om aftenen pyntes det med et hårbånd. Sports-bh’en er medbragt, fordi den er behagelig, og fordi jeg har en plan om at løbe en tur eller to (vi får se), og så er den og et par shorts rigeligt. Bikinien, et par sommerkjoler og solcremen er selvfølgelig også pakket med. Samt to bøger og et spil kort. Smilet er ikke pakket ned, for det har jeg tænkt mig at have på hele ugen.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan mænd have kropskomplekser?