10 helt almindelige tanker

Mine guilty pleasures

24020077_10213136344380005_589295864_nGuilty pleasures er vel egentlig “bare” ting vi gør, spiser, ser eller bruger, som vi synes er små-pinlige eller har bemærket, at andre ser skævt til. Jeg vil mene at guilty pleasures er ting som gør os til os, og kan vel defineres som værende en del af vores skævheder. Jeg vil gerne omfavne mine guilty pleasures, og deler derfor 11 af mine her, og jeg synes også du skal omfavne dine.

 1. Min varmepude – er helt klart min guilty pleasure nummer 1. Jeg har en af dem med ris, og jeg varmer den når jeg har menstruationssmerter, er hundekold (stort set hver aften gennem vinteren, fordi jeg ikke har varme på mit værelse) eller når jeg bare har brug for noget at putte med (single as fuck, ja tak).
 2. Mælkesnitter, nutella og M&M’s – behøver jeg skrive mere?
 3. Reality TV – vil jeg jo egentlig ikke rigtig indrømme det, men jeg har også perioder hvor jeg bliver opslugt af dårlig reality tv. Jeg tror næsten det er en af de ting, realityserierne overlever på…
 4. Kim Larsen og til dels også Thomas Helmig – der er bare noget nostalgisk over at lade “midt om natten” eller “jeg står herude og banker på” brøle ud gennem højtalerne. Jeg er glad for, at jeg bor sammen med en, som har Kim Larsen og Thomas Helmig sange, som en mindst ligeså stor guilty pleasure som jeg.
 5. At drikke te hver aften – den eneste grund til, at jeg ser det her som en guilty pleasure, er fordi jeg tit får af vide, at det er super mormor at gøre. Men ja.
 6. Ketchup – skal altid være til stede i mit køleskab, køber hellere en for meget end en for lidt (lige pt. har jeg noget der minder om 1,5 kilo i køleskabet).
 7. Tegnefilm/-serier – især når jeg er syg. Men jeg synes generelt at tegnefilm er så hyggelige at se, og kan også sagtens finde på at sætte mig ned og se en børnetegnefilmsserie, eller slå over på Ramasjang, og lade det kører i baggrunden (og nej, er ikke skruk).
 8. Pølser – altså, som i cocktailpølser eller grillpølser. For et par byture siden kom jeg hjem med craving, og spiste en halv pakke små, kolde, kyllingepølser, med ketchup (selvfølgelig), som natmad. Og hvis jeg spiser hos mine forældre, og min mor laver noget med cocktailpølser, får jeg også altid en smagsprøve inden hun kommer dem i retten.
 9. At drikke vand af flasker, også derhjemme – det er en vane jeg er vokset op med. Jeg vil gå så langt som at sige, at jeg er dårlig til at drikke vand af glas. Jeg får det ikke gjort. Til gengæld når jeg nemt mine 2 liter om dagen, når jeg drikker af flasker. Det er ikke pænt på middagsbordet og mange ser skævt til det, men det er bare sådan det er herhjemme.
 10. Tasty-videoer – på instagram/facebook, jeg har svært ved at stoppe når jeg først er begyndt.
 11. At lege pop-stjerne – til tonerne af girlpower musik, med hårbørsten som mikrofon og hoppende/dansende rundt, som var der ingen dag imorgen, mens jeg forestiller mig, at jeg er med i en musikvideo eller er i færd med en optræden til fredagsrock.
nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

4 kommentarer

 • Mia

  Jeg har nr: 5,6,9 og 11 som mine også .. jeg eeeelsker det. også selvom det er lidt mormor, mærkeligt eller knap så flot med en drikkedunk. haha
  God søndag til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor dejligt at læse, at jeg ikke er alene om dem alle 😄 og især den med flasken, troede jeg min familie og jeg var alene om!
   Også god søndag til dig 🙏🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Haha, den med varmepuden er jeg med på – jeg bruger den hver eneste aften, ofte også på de kølige sommeraftener. Er nemlig udstyret med et par evigt kolde fødder, og sokker, futsko og tæpper kan simpelthen ikke gøre det. Så jeg ligger med fusserne på varmepuden 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er jeg glad for jeg ikke er alene der 😃 Det lyder ligesom mig! Evigt frossenpind. Har faktisk fået et varmeræppe af mine forældre Idag, jeg elsker det allerede!! Det kunne måske være et julegaveønske til dig 😃

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 helt almindelige tanker