Et hårdt år

10 opture fra 2017

26175746_10213402030421990_1826092420_nI indlægget et hårdt år skrev jeg, udover det at året har været hårdt, også at 2017 har budt på mange glædelige episoder, som jeg gerne vil have fylder mere. At skrive indlægget om at miste var svært, jeg var bange for at blotte mig, og mine følelser for meget. Men at skrive om de svære følelser har lettet mit hjerte, endnu mere har det lettet mig, fordi flere af jer har ladet mig vide, at jeg ikke er alene. Tak. Jeg føler, at det at skrive indlægget har hjulpet mig, til at løsne slæden fra min ryg. Den er der endnu, men med længere snor end før. Giver det her ikke mening for dig, kan du læse indlægget her, måske det giver mere mening bagefter.

Men. Det her indlæg er slet ikke til for at svæve i de svære følelser, det er derimod til for, at få nogle af alle de gode følelser til at fylde mere. At give plads til alle de rare ting som 2017 også har budt på. Alle opturene. Alle glæderne. Alle de ting jeg tager med mig. Derfor deler jeg her 10 ting som jeg særligt vil huske 2017 for.

  1. Det var året hvor jeg kastede mig ud i at være centerleder i Fitness World, og for første gang stod med mit team. Det var en fantastisk rejse, som har givet flere skønne bekendtskaber, og ét helt særligt venskab.
  2. Det var året hvor jeg tog til London med min roomie og tømte butikker for tøj og chokolade.
  3. 2017 var året hvor jeg blev bidt af klatring.
  4. Året hvor jeg så en af mine bedste venner give sit ja i kirken.
  5. Det var året hvor jeg tog til Gran Canaria med mine forældre.
  6. Året hvor jeg kunne fejre mine bedsteforældres krondiamantbryllup.
  7. 2017 var året hvor min Madmentor rejse startede.
  8. Året hvor jeg startede min selvstændige virksomhed som diætist.
  9. Det var også året hvor jeg valgte at holde en pause fra bloggen. Pausen gjorde, at jeg virkelig fik lov til at mærke efter, hvorfor jeg blogger, hvorfor jeg startede og hvorfor jeg havde sådan brug for at starte op igen. Du kan forresten læse 17 ting, de tre måneder jeg holdte min pause bød på, lige her.
  10. 2017 var året hvor jeg virkelig har lært at mærke efter hvad JEG vil.

At mærke efter er nok den egenskab, om man vil, der står klarest for mig fra 2017. Den egenskab der har styrket mig allermest. Jeg har stået i mange situationer, hvor jeg har været tvunget til at mærke efter min mavefornemmelse. Det er svært, men det har bestemt lært mig meget, og dét vil jeg tage med mig ind i ’18. For jeg ved, det har 2017 lært mig, at der ikke kommer noget godt ud af, at tage beslutninger på baggrund af andres meninger. Så selvom afslutningen er svær, selvom 2017 har været hård, har det også været et år jeg vil huske ved mange lykkelige ting, ting som jeg aldrig vil være foruden.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et hårdt år