Mine 24 jule to do's og juletraditioner

30 ting du kan ønske dig til jul

24891566_10213242517074256_1088242934_nJeg er simpelthen ekstrem dårlig til ønsker. Sådan virkelig dårlig. Indtil videre er jeg blevet spurgt af flere end jeg kan huske, om en ønskeseddel, og alle har jeg spist af med “nåå ja, det skal jeg nok lige se på” eller “ja, ønsker, dem skal jeg nok få sendt, jeg skal bare liiiiige (indsæt dårlig undskyldning her) først”. Undskyldningerne har jeg nok af, men inderst inde er det fordi jeg ikke har den mindste ide om, hvad jeg skal ønske mig, “Kan i ikke bare give mig en krammer?” har jeg mest lyst til at sige. Men den køber de ikke. Derfor, spurgte jeg ud på instagram, og der væltede ønsker ind, samt beskeder fra en masse af jer, som var ligeså forvirrede som mig (dejligt jeg ikke er den eneste!). Derfor har jeg samlet en hel del af ønskerne her, så det måske kan inspirere til lidt ønsker hist og her.

 • Abonnement til TV2 play/netflix/viaplay/HBO
 • Glimmersokker
 • Træningstøj
 • Lovetag fra Jane Køning
 • Gavekort til Mad og Kaffe
 • Vippeserum
 • Juicer
 • Røremaskine
 • Personaliserede vitaminer
 • Alt der er bæredygtigt, smukt og har god energi (det her ønske er jeg vild med, det ønsker jeg mig også)
 • Oplevelsesgavekort
 • Instax kamera
 • Striktrøjer
 • En god størrelse taske
 • Adapter til Macbook Pro 2017 (Thunderbolt, hedder det vidst, så den kan tage USB kabel og SD kort)
 • Gavekort til selvforkælelse
 • Bøger (har selv skrevet Coaching af Sofia Manning, og Papmachereglen af Hella Joof på min)
 • Læbestift
 • Høretelefoner der er 99,9% lydtætte ift. omgivelserne
 • Gode køkkenknive, i ved de der rigtig gode
 • Ovnfaste fade
 • Sprocket photo printer
 • Sneakers
 • Bluetooth earpods
 • Gavekort
 • Undertøj
 • Varmetæppe (jeg fik det her i adventsgave, og er stjerne glad for det)
 • Sengetøj
 • En rigtig god håndcreme
 • Abonnement på magasiner
nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine 24 jule to do's og juletraditioner