10 opture fra 2017

Mine 5 mest læste indlæg i 2017

26135203_10213402295988629_955447255_nEr det ikke sådan et indlæg man nærmest skal have? Det et ret hyggeligt indlæg, og det vækker minder fra året der gik. 2017 har på mange måder været en tombola af særligt personlige indlæg, indlæg hvor jeg har haft diætisthatten på, forsøgt at bryde myter om sundhed og så indlæg om det der kærlighedsliv. Det er nok det første år, hvor opskrifter har været mindst dominerende. Jeg kan godt lide den drejning bloggen har taget. Jeg elsker at dele ud af personlige erfaringer, undren og tanker, og jeg nyder at kunne dele ud af min diætetiske viden og bryde myter, tanker og konklusioner om sundhed, og det fortsætter derfor i 2018. Men her får i de fem mest læste indlæg fra 2017, med kys og kram om, at i får den bedste afslutning på året, passer på hinanden og kommer godt ind i 2018.

  1. Jeg trækker stikket. Indlægget hvor jeg annoncerede at jeg ville holde en pause fra bloggen. Det var et indlæg jeg skrev, med tankerne om, at jeg ikke skulle tilbage, men det skulle jeg. Jeg er virkelig glad for jeg tog pausen, for det viste mig, hvor meget mit blogunivers alligevel betyder for mig.
  2. Bliver du tyk af dine p-piller. Skrev jeg efter, at jeg var begyndt på Lydbogen: Glæden med skeden. Hvilket forresten er en fantastisk lydbog, som jeg virkelig kan anbefale. Jeg skrev indlægget fordi, mange forbinder p-piller med vægtøgning. Du bliver ikke tyk af p-piller, men du kan godt tage på i forbindelse med at begynde på dem, men det er ikke p-pillernes skyld.
  3. Jeg dater. Et indlæg der, meget overraskende, blev læst af rigtig mange. Måske fordi datingkulturen er en stor tornado af følelser, forventninger og forvirringer. Jeg forsøgte at sætte ord på hvorfor jeg var begyndt at date, hvad det gav mig, og hvad jeg mente om alle de regler der findes, eller er opdigtet, indenfor dating. Jeg dater ikke rigtig mere, lige nu nyder jeg bare at være hvor jeg er.
  4. Derfor er jeg single. Skrev jeg fordi det er et af de typiske spørgsmål jeg får, næst efter “er det (indsæt kur, fødevare, diæt, træningsform mm. her) sundt, Nadja?”. Let’s face it, mange singler ved ikke hvorfor, og jeg tror mange kan relatere til at få spørgsmålet som noget af det hyppigste. Jeg tror som sådan ikke det handler om at vide hvorfor man er single, hvad skal man egentlig bruge det til. Jeg tror det handler om at lære at nyde hvor man er, uanset placering. Fremfor at stræbe efter et sted man ikke er, endnu.
  5. Kære stille pige. Er et af de sværeste indlæg jeg har skrevet. Det er et brev til mig selv, eller til den stille pige jeg var engang. Dengang jeg levede i en dum illusion om, at når jeg blev tynd nok, blev jeg glad. Det er et meget ærligt brev, som jeg var meget i tvivl om, om jeg skulle dele. Men det blev delt, og det blev taget rigtig godt imod. Tak for det!
nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 opture fra 2017