Nej jeg er ikke okay

Skrivekrampe

25564600_10213349329264494_1795242875_nJeg sætter mig med min computer og en kop kaffe. Nøjagtig som jeg plejer. Jeg har ideen, overskriften og budskabet parat. Så snart jeg åbner skriveprogrammet lukker klappen ned. Fuldstændig som når du til eksamen trækker et spørgsmål, du godt kender svaret på, men ordene vil bare ikke ud over dine læber. Klappen er gået ned. Det er sådan jeg har det lige for tiden når jeg sætter mig for at blogge. Jeg har en masse budskaber, en masse halvfærdige indlæg, en masse overskrifter som jeg glæder mig til at dele, men fingrene flyder slet ikke så let henover tasterturet som de plejer. Sætningerne er kringlede, jeg kan ikke finde de rette ord og jeg kan ikke finde den røde tråd. Normalt flyder ordene fra mit hoved, ud af mine fingre, men for tiden føles det som om, at mine fingre kramper, de vil ikke have kontakt til mit hoved, og det kan jeg ikke ignorere.

Jeg tror alle bloggere, og andre der bruger det at skrive som en del af deres arbejde, render ind i en på et tidspunkt, nogle sikkert flere. Jeg har mødt en af de større her i julen, men jeg har egentlig bare valgt at acceptere at den er der. Den er ikke ligeså stor som da jeg holdte min pause, slet ikke. For viljen er til stede, hovedet er fyldt med ideer, men formuleringerne mangler. Men sådan er det. Jeg er stadig motiveret for bloggen, måske endda mere end nogensinde, og når jeg fra januar starter fuldtid med min selvstændige virksomhed, betyder det, at jeg også vil komme til at fokusere en masse mere på bloggen. Den tanke giver mig en helt vild god følelse i maven. Derfor ved jeg også, at jeg ikke er ude i en pause igen, på nogen måde. Jeg har bare skriveblokade, julestress og en masse rod i mit hoved, som jeg skal have sat på hylder inden januar.

Derfor er jeg mere stille her i december end jeg plejer, derfor og så på grund af, at jeg synes julen er ret svær i år, hvilket jeg har skrevet om her. Jeg er glad i maven, men alligevel savner jeg, jeg har haft nedtur, jeg har været presset, jeg har været ked af det og jeg har ikke vidst hvilket ben jeg skulle stå på.

Men, når alt det er sagt, så har jeg på fornemmelsen, at det er et ret heldigt tidspunkt min lettere skriveblokade er landet. For her i december er der en generel tendens til, at tiden til at læse blogs alligevel er begrænset. Der skal købes julegaver, laves julemad og… så… videre. Der er mange ting man skal, og jeg er selv bagud med min egen jule to do, jeg ser min familie og venner, mindre end jeg vil være ved. Så energi og overskud skal lige nu bruges andre steder. Jeg fylder mine barometre op, både med motivation, tryghed, glæde, samvær, lykke og energi. Nogle af mine barometre har været meget lave, nærmest udtømte, og derfor skal de have opmærksomhed og kærlighed. Det får de nu, og det skal der også bare være plads til! Måske kan du selv kende det, at få skriveblokade her i julen. Måske viser din skriveblokade sig bare på en anden måde. Måske er dine barometre også ved at være udtømte her i julen, så husker du at gennemgå dine barometre? Hvis ikke, så kan jeg kun opfordre til det. Det er forskelligt hvad vi har brug for, for at holde energien oppe, for at føle glæden i maven, og måske er følelsen der ikke helt, fordi et, eller flere, af dine barometre er i bund. Det finder du kun ud af, ved at kigge på dine barometre, kigge på de følelser der er vigtige for dig, hvor stærke er de lige nu? Hvad kan gøre dem stærkere? Hvad kan få dem til at fyldes op? Er det at holde en pause, holde juleferie med familien, se en god ven, være dig selv, spise en pose M&M’s? Det ved kun du, og det er kun dig der kan fylde energi på. Husk at mærk efter, især her i julen, hvor vi har det med at løbe hurtigere end vores ben kan bære os.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nej jeg er ikke okay