Kropsdyrkelse

Breakups set fra hans synspunkt

givesashitHan er den første jeg skriver eller ringer til, når jeg har problemer med mændene. Han giver mig altid gode råd, råd som jeg i det her indlæg har fået lov til at dele ud af. Vi ved alle sammen godt, at breakups, og det at komme videre, er en rutchebane af tanker og følelser. En rutchebane som du kommer til at køre i mange gange, men alligevel aldrig lærer at kende ud og ind. Jeg har lært, at det vigtigste er, at have sig selv med på turen, og det håber jeg det her indlæg kan hjælpe dig med at have. Især dig, der måske netop står overfor det at komme videre, eller dig hvor en mand stadig sidder dybt i dig. Jeg håber det kan lære dig at holde fast i dig selv på turen. For du er trods alt vigtigst!

Da vi besluttede os for at vende emnet, kiggede vi på hinanden og tænke begge “av”. Vi kender hinandens historier, vi ved at emnet er et ømt punkt fra begge sider. Vi kender hinandens tanker. Emnet er hårdt at snakke om, fordi det helt automatisk avler følelser. Hans allerførste kommentar var “Slip kontakten med personen. Lad hver med at tro i kan være venner” som nævnt kender vi hinandens historier, og jeg følte han talte direkte til mig. Jeg huskede ham på en episode jeg havde haft, hvor jeg droppede alt kontakt med en fyr, der ikke mente vi skulle ses mere. Det var første gang jeg sådan rigtig var blevet droppet af en fyr, noget jeg også skrev lidt om i indlægget et hårdt år. Resultatet heraf var, at han begyndte at tage kontakt på diverse medier.  Jeg blev mere forvirret end en løve på jagt efter grøntsager, han havde jo stoppet det. Jeg gjorde alt det man “ikke skal”, jeg tog kontakten op igen. Jeg “bukkede under”. Han kunne godt huske episoden, og mindede mig om, at det i sidste ende endte med at gøre mig stærkere. Fordi det jo viste mig, at jeg skulle have holdt ved min mavefornemmelse. Jeg skulle have holdt fast i de tanker der fortalte mig, at jeg er bedre end en man kan sno om sin lillefinger på den måde. Han har ret. Så råd nr. 1. Hvis du virkelig gerne vil videre, så slip kontakten med personen.

Vi kom derefter ind på det med at gemme følelser og tanker væk ved at “skynde sig videre”: ”Man siger, den bedste måde at kommer over en person, er ved at komme under en anden… Guess what, det passer ikke. Den bedste måde at kommer over en er ikke ved at aflade opmærksomheden på problemet. Giv dig selv tid til at mærke dine følelser. Lad hver med at skab afhængighed”. Hans råd nr. 2 er derimod at dyrke sine venskaber, sige til sig selv, at der er en grund til at man ikke er sammen, giv plads til følelserne og mærk dem fremfor at prøve at dække over dem.

Og i føljeton med det er hans råd nr. 3, “Vær ærlig overfor dig selv, hvad er det du gerne vil” min kommentar hertil “Vær stærk selvom du føler dig svag” og han nikkede. Man skal modstå fristelsen til at avle på tanker, noget som kvinder ellers er fabelagtige gode til. Til at analysere på beskeder og situationer. Lad hver med det, og tag i stedet et ord for et ord. Er du i tvivl om hvad han mener så spørg ham direkte i stedet for at skab tankemylder i dig selv. Lad hver med at snyd dig selv ved at skab illusioner ud fra det han har skrevet og sagt. Vær ærlig overfor dig selv. Siger han, at han ikke vil mere, så vil han ikke mere. Kommer han for at hente nogle ting hos dig, så er det dét han kommer for. Lad hver med at forestil dig alt muligt. Vær stærk, selvom du føler dig svag.

En anden måde at være stærkt er ved at indse, at der er en grund til, at jeres forhold skulle slutte. Du fortjener en der elsker dig 100%, og ikke en der elsker dig halvt. “You deserve someone who gives a shit“. Det allerbedste råd, til at overbevise sig selv om sin styrke i alt det her, et råd jeg også selv kan finde på at bruge, er at skrive. Skrive om sine følelser. Skrive ned hvad man føler og tænker, hvad man gerne vil sige til personen. Alt sammen uden at sende det. Så du får sat ord på dine følelser. Får det ud af verden. Får tankerne ned på papir. Får lov til at mærke efter, hvad du i virkeligheden mener om det hele. Du kan derefter vælge at krølle papiret sammen, for på en måde at komme af med det hele, eller du kan gemme det. Du kan vælge at skrive noget af det til personen, hvis du kan mærke der er noget du skal have afklaret, før du giver helt slip. Men skriv ikke i forventning om, at der bliver svaret, eller at i finder sammen igen. Skriv det for DIN skyld. Skriv det hvis du virkelig føler du har brug for det. Der er faktisk kun én regel i følelsesland, og det er, at du skal stå ved dig selv.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kropsdyrkelse