Hvis jeg kun måtte give dig et råd til vægttab, så ville jeg råde dig til...

Derfor er det fedt at være single på valentines dag

28054173_10213805282943051_1591598536_nOm du er single helt ind til knoglerne, eller semi-single, om du er glad i singlelivet eller ej, så er det aldrig fedt at få blæst i hovedet, at du altså ER single, og lige netop det faktum, er svært at se udenom på denne opreklamerede, amerikansk inspirerede, pladderromantiske onsdag. Jeg er ikke ligefrem begejstret hvis du fornemmer det. Det er ikke fordi, at jeg bliver mindet om mit eget singleliv, men det er fordi, at jeg generelt ikke er pjattet med mærkedage, eller mærkater, noget jeg også skrev om i indlægget derfor er jeg single. Jeg forstår måske bare ikke helt, hvorfor der skal være en international dag, for alle par. Burde man ikke holde par-dage når man lystede, på dage der reelt betød noget for det parforhold man nu er i? Fremfor at gøre det fordi, at kalenderen siger 14 februar? Jeg tvivler på, at jeg kommer til at forstå princippet…

SÅ fremfor at synke ind i singleensomheden på denne parrets-dag, vil jeg langt hellere fokusere på alt det positive (velkommen i glimmerverdenen) der er ved at være single netop idag, og trække alle singler med op, og særligt dig der idag kan mærke singleensomheden, som var det søndag. For husk at nyd hvor du er, i dit liv, lige nu! Der er nemlig altid fordele og ulemper i at være præcis hvor du er. SÅ nyd dagen, selvom du er blevet mindet om at du er single, næste år er det måske dig der sidder fanget i kærestes arme, smurt ind i chokolade alt imens, at du bliver håndfodret med sushi.
Men husk også, at når du sidder der, så vil du savne de gode ting der er ved at være single på denne dag, så som at..

 1. Du slipper for at blive sur på din kæreste, hvis han glemmer denne “årets dag”.
 2. Du behøver ikke shine dig op, som skulle du til bal. Men kan smutte direkte hjem i dit nattøj i eftermiddag.
 3. Du kan fortsætte plejen af din vinterpels på benene uden nogen bemærker det. Og andre steder (læs også: hårfjerning dernede)
 4. Du behøver ikke bruge dyre domme på fyldte-hjerteformede-chokolader, men kan købe din favorit, som vi jo godt ved er en af de klassiske M&M’s eller marabou, og få meget mere for pengene.
 5. Du slipper for at blive fodret af din hjertens udkårne (findes der noget mere usexet??), og lade som om at du rent faktisk nyder det.
 6. Du slipper for forpligtelses-sex.
 7. Du kan åbne en flaske vin, for det gør man på valentines dag, og drikke den hele selv.
 8. Du kan date din singleveninde.
 9. Du kan komme i seng til tiden, og være den der dagen efter har overskud, fremfor render under øjnene.
 10. Du slipper for at få skudt dine forventinger til dagen til jorden, fordi den på ingen måde kan leve op til de forestillinger du havde i dit hoved om hvor perfekt den skulle være.
 11. Du kan købe lige præcis de blomster du allerbedst kan lide, fremfor dem din kæreste lige kunne fiske frem, som slet ikke matcher i farverne eller bladene (jeg har slet ikke forstand på blomster, men der er sikkert noget om det).
 12. Du slipper for at bruge penge på en gave til ham, men kan købe en til dig selv.

Fortsæt gerne punkterne i kommentarfeltet, hvis jeg har glemt nogle gode.

nadja_signatur
Skal jeg hjælpe dig med at få ro på tankerne omkring mad? hjælpe dig til at acceptere din krop? at slippe yoyo vægten? at slå op med badevægten? Så læs mere her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis jeg kun måtte give dig et råd til vægttab, så ville jeg råde dig til...