Selvkærlige sætninger

maj 21, 2018 0 Af Sunderehverdag

selflove1
Denne liste kommer i føljeton med listen over hvad den indre kritiker fortæller os (find den her). Den indre kritiker kan være hård, føles umulig og svær at komme til livs. Måske er det slet ikke meningen, at vi skal komme den til livs, men egentlig bare kunne tage os selvkærligt af os selv, når den fylder.

I har været så skarpe til at dele de selvkærlige ting i siger til jer selv, og jeg deler her nogle af sætningerne, så du, hvor den indre kritiker virkelig fylder, forhåbentlig kan finde inspiration til, selv at være mere selvkærlig.

Og husk på:

MAN MÅ GERNE VÆRE SELVKÆRLIG!
MAN MÅ GERNE ROSE SIG SELV!
MAN MÅ GERNE VÆRE STOLT AF SIN KROP!
MAN MÅ GERNE HYLDE SIG SELV!

Og det skal vi generelt være bedre til at huske på.

Så her kommer de, nogle af jeres fantastiske selvkærlig sætninger. Snup endelig en:

At der ikke er nogle andre end mig selv som stiller høje krav og at jeg skal være lykkelig for at jeg er sund og rask og at min vægt ikke bestemmer om jeg er sund.

Min krop er mit skjold, og mit skjold passer rigtig godt på det vigtigste, der er indeni. Mit skjold skærmer af for det dårlige og skadelige der kommer imod mig, imens alt det gode, kærligheden og positivitet kan sive lige igennem. Jeg har lovet mig selv at styrke det her skjold. At styrke det, så ørerne lukker af for negative kommentarer, så hjernen ikke får liv til at køre i selvkritiske tanker, så jeg ikke kritisere min krop for sådan som den ser ud, for den gør et helvedes godt job i at passe på mig og passe på de vigtige, gode og kærlige værdier indeni.

Jeg VED, jeg er god nok, selvom den dumme, lille stemme i hovedet siger, jeg ikke er det.

Jeg har skønne smilehuller, lange øjenvipper og en formidabel røv!

Du er sgu flot som du er.

Du gør det så godt du kan – og det er godt nok!

Hvis jeg tænker på, hvad andre mon tænker, når de ser mig, så tænker jeg ofte en masse grimme ting: “ej, hun er for tyk til den bikini”. Den mest selvkærlige sætning: “hvad kunne andre ellers tænke?” og vupti, så forvandlede ens grimme tanker sig til positive tanker. Wuhu!

Du er din egen største kritik. Alle de mennesker du har omkring dig og har kær: De synes du er helt fantastisk

Hvis jeg var på nogen anden måde, så var jeg slet ikke mig, og det er helt fantastisk at lige netop JEG er sådan her.

Min krop er fantastisk! Den har klaret mange brækkede knogler og knubs og 2 fødsler, den ene meget voldsom, begge kejsersnit. Jeg har lavet 2 af de smukkeste børn med min krop! Hurra for den! Hurra for at min krop bærer mig værdigt igennem hver dag, jeg er glad for krop fordi den blød, så kan jeg kramme mine børn ekstra blødt og dejligt!

Du har stor røv og store bryster, så er det okay at have ekstra fedt! (Jeg prøver at sige det så jeg til sidst tror på det)

Hold kæft hvor er du lækker i dag!

Tal kan ikke definere hele mig – det gælder både størrelse i tøj, en given karakter, fedtprocent, løn mm. Tallenes magt skal ikke tage styringen af, hvem jeg er. Tværtimod jeg styrer, hvordan tallene må påvirke mig. Jeg er nemlig meget mere end bare nogle tal.

Du kan være helt tryg. Alt løser sig. Alt er godt. Du er præcis som du skal være.

Du er empatisk.

Jeg er fantastisk Jeg er skøn Jeg er lige som jeg skal være Min fremtid ligger bare og venter på at jeg kommer.

Jeg er, som jeg er!

Jeg besidder mange flere værdier end min krop. Jeg sender rare og kærlige signaler til andre. That ass is so Damn fine! Sikke nogle skønne, kvindelige former jeg har. Giver kropsdele søde navne når jeg omtaler dem såsom lamselår, belly, guns og æblekinder.

Jeg er dejlig – lige meget hvordan mit ydre ser ud!

Jeg et god nok, som jeg er, for jeg skal ikke være nogen som helst anden. Hvis jeg bliver ked af, at jeg har fedt på kroppen, minder jeg mig selv om, at jeg ikke skal være bodybuilder eller lignende, så det må sørme gerne være der. Når jeg bliver usikker på fx mine mange dun i ansigtet, eller når jeg går uden make up og ser træt ud, siger jeg til mig selv, at jeg er helt okay, som jeg er – jeg er og har bare mig, så jeg vil ikke lade bekymringer om andres tanker om mig nage. Jeg er god og stærk – selv med dun på overlæben!

Jeg har et dejligt smil Jeg har et smittende smil Jeg er lige så dejlig nu, som hvis jeg vejede 5 kg mindre Mine ben bærer mig fantastiske steder hen Jeg er god til at lytte Jeg er god til at rose andre.