Hej og velkommen i mit univers!

Hvor er det dejligt, at du har fundet vej til min blog, som handler om sundhed på en lidt alternativ måde.

Mit formål med bloggen er, at give en bredere forståelse af hvad sundhed er for en størrelse. Jeg ønsker ikke at falde i korte og upræcise fakta om sundhed, men derimod håber jeg, at jeg kan give dig et indtryk af hvad, hvorfor og hvordan du kan skabe en sund hverdag, igennem andet end bare løbeture og levertran. For sundhed er mere end det vi spiser og det vi forbrænder – sundhed handler i den grad også om det vi tænker.

Lidt om mig, jeg er 24 år, og uddannet klinisk diætist. Til dagligt arbejder jeg som souschef i Fitness World, hvor jeg også er kostvejleder. Jeg har derfor en hverdag hvor motion og kost nærmest er nøgleord.

Jeg er selv lidt af et madøre, og derfor vil man vel også kunne kategorisere min blog som en madblog. Jeg vil i hvert fald sørge for, at der er massere af “sunde” (og “usunde”) opskrifter at finde, som du forhåbentlig finder ligeså lækre som jeg gør. Grunden til, at jeg ikke går linen ud med sunde retter, er fordi at sundhed handler om mere end sund mad. For mig skal der også være plads til de syndige retter, i en sund hverdag.

Mit største ønske med bloggen er, at jeg får skabt en interesse hos dig. En interesse hvorpå du kan give din hverdag et sundhedsboost – uden at det bliver kedeligt. I min verden er alt tilladt, med måde, og derfor er mit fokus også på at inspirere, guide og vejlede, fremfor at løfte pegefingre og sige fy fy.

God læselyst og skriv endelig en kommentar hvis du har spørgsmål eller feedback til mig, ris og ros, alt er velkommen 🙂