Hej og velkommen i mit univers!

Hvor er det dejligt, at du har fundet vej til min blog, som handler om sundhed, men på en lidt alternativ måde.

Mit formål med bloggen er nemlig, at skabe et forum hvor der er plads til undren, hvor vi taler åbent om alt og nedbryder tabuer og myter. Når jeg skriver, at min blog handler om sundhed på en alternativ måde, skal det forstås sådan, at jeg ikke tror at sundhed er en størelse, men derimod en følelse. En følelse kun du kan mærke om er til stede eller ej. I min verden er sundhed glæde i hverdagen, at nyde nuet, elske sig selv og sin krop og at sige fuck til “alt det rigtige” AKA idealet. Sundhed handler derfor ikke kun om mad og træning, men er langt bredere end vi længe har defineret sundhed som.

Lidt om mig, jeg er 25 år, og uddannet og autoriseret klinisk diætist. Jeg arbejder frivilligt i landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade, arbejder til dagligt i en kosttilskudsvirksomhed og har dertil min egen selvstændige praksis som diætist.

Mit største ønske med bloggen er, at vække en interesse i dig til, at stille spørgsmålstegn til din egen hverdag, til din sundhed og til din lykke. Her handler det om, at intet er rigtig eller forkert, ord som “du skal” og “du bør” er bandeord på bloggen, og alt er tilladt.

God læselyst og skriv endelig en kommentar hvis du har spørgsmål eller feedback til mig, ris og ros, alt er velkommen 🙂

17407992_10210866369232045_2037277417_o